Agriturismo Umbrië

Op zoek naar een vakantieadres waar je volledig tot rust kan komen op een prachtige locatie? Kies dan voor een agriturismo in Umbrië, het groene hart van Italië!

Rondom de Agriturismo’s in Umbrië zijn alle ingrediënten aanwezig voor een onvergetelijke vakantie. Kronkelende landweggetjes, middeleeuwse dorpjes en glooiende heuvels wisselen elkaar af en domineren het landschap. Deze regio heeft veel weg van Toscane, maar wordt minder massaal bezocht.

Tijdens een ontdekkingstocht door de regio is de kans klein dat je veel toeristen tegenkomt. Klinkt dit als muziek in de oren? Boek dan vandaag nog een agriturismo’s in Umbrië en ga een heerlijke vakantie tegemoet.

Agriturismo Umbrië

Populaire Agriturismo's

Agriturismo Umbrië
Vanaf
€293 /nacht
Agriturismo Umbrië
Vanaf
€225 /nacht

Bekijk meer

Waar ligt het?

Umbrië ontdekken vanuit een Agriturismo

Ligging Umbrië

Umbrie is een Italiaanse regio die in het midden van het land ligt. Deze regio heeft een oppervlakte van 8457 km en grenst als één van de weinige regio’s in de laars niet aan de zee. In het Noorden ligt Toscane, terwijl Marche in het Oosten en Lazio in het Zuiden aan Umbrië grenst.

Een agriturismo in Umbrië is perfect voor natuur- en cultuurliefhebbers. Deze regio heeft een erg divers landschap met vele historische dorpjes. Of je nu met je gezin of met je partner op vakantie bent. Vanuit een agriturismo in Umbrië is altijd wel iets te beleven.

De omgeving rondom een agriturismo

Groene, glooiende heuvels met her en der een wijngaarden geven het landschap een prachtig aanzicht in het Noorden en midden van Umbrië. Richting het Zuiden maakt het heuvellandschap plaats voor een ruig berggebied.

Sportievelingen hoeven zich niet te vervelen in Umbrië. Vanuit je agriturismo in Umbrië kan je bijvoorbeeld gaan wandelen, mountainbiken of klimmen.

Er zijn ook voldoende watersportactiviteiten mogelijk. Umbrië bezit prachtige rivieren, meren en watervallen. Breng vanuit jouw agriturismo in Umbrië een bezoek aan, Lago di Trasimeno (het bekendste meer van Umbrië) en ga lekker kanoën, zeilen of waterskiën.

Overnachten in een agriturismo in Umbrië

Een agriturismo is een authentieke Italiaanse boerderij. Elke agriturismo heeft een andere uitstraling. Van romantisch en knus tot aan comfortabel en modern. Een agriturismo is het tegenovergestelde van massatoerisme. Tijdens een boerderijvakantie in Umbrië kom je helemaal tot rust op een prachtige locatie.

In umbrië zijn er vele charmante agriturismo’s te vinden. Van luxe agriturismo’s in de heuvels tot aan agriturismo’s met een zwembad voor een kindvriendelijke vakantie. Bekijk het ruime aanbod van Travilla. Je vindt gegarandeerd een agriturismo in Umbrië die aansluit bij jouw wensen!