Agriturismo Sardinië

Op zoek naar een vakantie met paradijselijke stranden en ongerepte natuurgebieden? Kies voor een agriturismo in Sardinië en verblijf in een authentieke agriturismo op het Sardinische platteland.

Agriturismo Sardinië

Populaire Agriturismo's

Waar ligt het?

Verblijven in een agriturismo in Sardinië

Ligging van Sardinië

Een vakantie op het Sardinië is een vakantie vol contrasten. Sardinië ligt ten westen van de Italiaanse kust. Ingesloten tussen het Franse eiland Corsica en het Italiaanse eiland Sicilië. Het eiland heeft een oppervlakte van 24.000 kilometer en is daardoor na Sicilië het grootste eiland in de Middellandse Zee.

Vanuit een agriturismo in Sardinië begeef je jezelf binnen de kortste keren op de meest prachtige plekken. Het eiland Sardinië is een zeer aantrekkelijke vakantiebestemming met prachtige landschappen, indrukwekkende steden met vele historische kerken en basilieken, vele haventjes en zeer mooie stranden.

Sardinië is qua oppervlakte vergelijkbaar met België. De reisafstanden zijn door het bergachtige landschap een stuk langer. Wil je niet te lang in de auto zitten? Kies er dan voor om een agriturismo te boeken in jouw favoriete regio.

Noord- of Zuid-Sardinië?

Het Noorden van Sardinië is erg rotsachtig. Als je een agriturismo aan de kust boekt zal je genoeg kleine baaitjes kunnen vinden waar je heerlijk kan snorkelen.

Het zuiden van Sardinië is een stuk vlakker en bezit een aantal lange zandstranden.

De prachtige natuur van Sardinië

Sardinië is een van de meest ongerepte gebieden van Europa. Het landschap van Sardinië is erg gevarieerd. In het Noorden van Sardinië is het landschap erg heuvelachtig en zijn er aan de kust vele adembenemende baaitjes te vinden met helderblauw water. Een agriturismo aan de kust is een ideale uitvalsbasis voor een ontspannen strandvakantie.

Liever een agriturismo in het binnenland? Ook een erg goede keus! Het binnenland van Sardinië is een stuk ruiger dan de kust. Hoge bergen, dichtbegroeide bossen en vele historische overblijfselen kenmerken het binnenland.

Agriturismo in Sardinië - Hoe kom je er?

Sardinië ligt op ruim 2 uur vliegen van Nederland. De prijs van een retourtje begint bij €30, afhankelijk van wanneer je boekt en in welke periode je reist.

Eenmaal op Sardinië is het raadzaam om een auto te huren. Alleen dan heb je de vrijheid om op zoek te gaan naar alle afgelegen strandjes, natuurparken en kleine dorpjes. In de omgeving van een agriturismo zijn er vaak ook mogelijkheden om gebruik te maken van het openbaar vervoer. Op het eiland rijden vele bussen.

Het is ook mogelijk om met eigen vervoer naar een agriturismo in Sardinië te rijden. Vanaf Nederland zal je eerst naar Italië moeten rijden. In Livorno kan vervolgens de boot gepakt worden naar Sardinië.

Agriturismo in Sardinië

Een Agriturismo in Sardinië is een unieke ervaring. Onze agriturismo in Sardinia liggen verspreid over het hele eiland. Kies je voor het binnenland of een agriturismo aan de Sardinische kust? Zoek in ons ruime aanbod naar jouw favoriete boerderij. Laat je onderdompelen in de prachtige natuur en cultuur van Sardinië en kom helemaal los van het dagelijks leven.

Kindvriendelijke agriturismo in Sardinië

Voor kinderen is Sardinië de ideale vakantiebestemming. Lekker zwemmen in het zwembad van de agriturismo of toch liever snorkelen in de zee. Op een kindvriendelijke agriturismo in Sardinië kunnen de kinderen lekker hun gang gaan. Wil je een dagje weg? Dan zijn er genoeg mogelijkheden op Sardinië waar de kids zich kunnen vermaken.

Agriturismo's in andere regio's:

Agriturismo Puglia | Agriturismo Piemonte | Agriturismo Lazio