Agriturismo Marche

Een Agriturismo in Le Marche staat garant voor een ontspannen vakantie. Deze heerlijke regio is nog niet ontdekt door het massatoerisme. Dat geeft jou de kans om helemaal tot rust te komen en deze authentieke regio te verkennen.

Glooiende heuvels, wijngaarden middeleeuwse dorpjes en berglandschappen zijn allemaal aanwezig in Le Marche. Zoek je liever het water op? De kuststrook van Marche is 170 km lang en bevat vele zandstranden. Waar wacht je nog op? Bekijk direct alle agriturismo’s in Le Marche en geniet van een heerlijke vakantie!

Agriturismo Marche

Populaire Agriturismo's

Waar ligt het?

Verblijf in een agriturismo in Le marche

Ligging van Le Marche

Le Marche ligt aan de Adriatische zee in het midden van Italië. In het Oosten van de regio Le Marche ligt de Adriatische Zee. De regio heeft een 170 km lange kuststrook met vele zandstranden. In het Noorden ligt de regio Emilia-Romagna. Terwijl Abruzzo in het Zuiden en Umbrië in het Westen ligt.

Marche heeft een oppervlakte van 9694 km en bezit vele aantrekkelijke agriturismo’s. Een authentieke agriturismo midden in de natuur of een agriturismo aan de Adriatische zee zijn enkele voorbeelden. Elke locatie heeft zijn eigen charmes en is een prima vertrekpunt om de regio te ontdekken.

De natuur van Le marche

Vanuit een agriturismo in Le Marche kan je het prachtige landschap van deze regio ontdekken. Het landschap is erg divers en nog relatief onbekend. In het Westen zorgen de Apennijnen voor een bergachtig landschap. In dit gebied zijn er vele hoge bergen en is er een prachtige flora en fauna.

Het contrast tussen het westen en het Oosten van Le Marche is erg groot. Naarmate je dichter bij de kust komt veranderen de glooiende heuvels, die tussen de kust en het berglandschap liggen, in prachtige zandstranden.

Aan de kust is het goed vertoeven. Er zijn vele verschillende stranden. Van langgerekte zandstranden tot aan kleine baaitjes tussen fraaie rotspartijen. Voor zowel jong als oud is er genoeg te ontdekken in deze indrukwekkende Italiaanse regio.

Actieve vakantie in Marche

Voor een actieve vakantie ben je in de regio Le Marche op de juiste plek. Vanuit een agriturismo in Le Marche zijn er vele verschillende activiteiten te beleven. Door heel Marche zijn er prachtige wandelroutes door de heuvels en bergen. Ook aan de kust zijn er vele routes die je belonen met adembenemende uitzichten.

Naast wandelen zijn er vele andere activiteiten die je in de buurt van een agriturismo in Marche kan doen. Van klimmen, mountainbiken of rafting in de bergen tot kanoën, snorkelen en duiken in de zee.

Voordelen van een agriturismo in Le Marche

Een agriturismo in Le Marche huren is perfect als je van rust, natuur en zon houdt. Een agriturismo is een authentieke Italiaanse boerderij. Elke agriturismo heeft een andere uitstraling en heeft zijn eigen charmes.

Sinds 1985 is in de Italiaanse wet vastgelegd dat boeren nevenactiviteiten mogen uitvoeren. Het duurde niet lang voordat de boeren hun overgebleven ruimten gingen verhuren aan toeristen. Agriturismo zijn erg populair onder de Italianen. Ook in Nederland boeken steeds meer mensen een agriturismo. De landelijke ruimte in combinatie met het aangename klimaat is ideaal om helemaal tot rust te komen.

Een kindvriendelijke agriturismo in Le Marche

Ga je met het gezin op vakantie? Kies dan voor een kindvriendelijke agriturismo in Le Marche. Tijdens een verblijf bij een kindvriendelijke agriturismo kunnen de kids volledig hun gang gaan. Lekker zwemmen in het zwembad of ravotten in de natuur. Ze zullen het geweldig vinden!

Agriturismo's in andere regio's:

Agriturismo Sardinië | Agriturismo Lombardije | Agriturismo Piemonte